O meni

Jakica Kristovski

Psihoterapija zame ni delo, temveč filozofija življenja.

Jakica Kristovski, mag.pth., psihoanalitična psihoterapevtka

Psihoterapija je moja strast in pa želja, da bi delala v poklicu, kjer lahko potujem znotraj sebe in sem hkrati lahko sopotnik sočloveku, je v meni bivala že dalj časa. Tako me je pot do psihoterapije peljala, čez veliko ovinkov. Na študij psihoterapije sem se vpisala na Univerzo Sigmunda Freuda v Ljubljani, kjer sem  se usposobila za psihoanalitično psihoterapevtko in magistrantko psihoterapevtske znanosti.

Pri svojem delu s klienti združujem dolgoletne poslovne izkušnje z znanji in izkušnjami psihoterapije in psihologije.

Psihoterapijo opravljam v svojih zasebnih prostorih na naslovu:

Obrtna 38a, Izola  ( ob ponedeljkih in petkih) ter na Rudnik II/8, Ljubljana ( torek, sreda in četrtek).

Psihoterapija zame ni delo, temveč filozofija življenja. Vsakodnevno preučevanje pomembnih tem drugih v meni budi zainteresiranost in iskreno radost. Širjenje zavesti in kapaciteta, da živimo sedanji trenutek; da smo lahko iskreni sami do sebe; sprejmemo to kar smo in se imamo končno radi – to je zame proces, do katerega pomaga psihoterapija.

V prostem času rada berem knjige, si ogledam dober film, obožujem sprehode v naravi, še posebej če so ti ob morju, rada plešem…. Srečna sem, da lahko delim vsakodnevne trenutke s prijatelji. Hvaležna sem za lepe odnose s svojimi domačimi. Globoko verjamem, da je osnovni cilj vsakega človeka, da najde svojo Resnico, saj le ta osvobaja.

Sama imam izkušnjo z analitično skupinsko psihoterapijo in integrativnimi večdnevnimi intenzivi, ter večletno obiskovanje osebne učne individualne psihoanalitične psihoterapije.

Zavezana sem, da delujem po načelih Etničnega kodeksa : ETICNI KODEKS.pdf (cpmb.si) in redno obiskujem supervizijski proces.

Pri delu me zavezuje zaupnost in strokovno delo s klienti, kot tudi nenehna težnja po izobraževanju, strokovnemu izpopolnjevanju in osebni rasti.

Vodim vas skozi proces, v katerem:

   • Preveriva, od kje pravzaprav izvirajo občutki, ki vam danes krojijo življenje.
   • Skozi pogovor vam pomagam, da se razbremenite privzgojenih vzorcev, z izrečeno besedo sprostite čustva, o katerih z nikomer do sedaj niste zmogli iskreno govoriti.
   • Osvobodite se vsega, kar tiči v vas, ne da bi se tega sploh zavedali.
   • Naučite se brez slabe vesti reči NE, svobodno in iskreno izražate svoja čustva.
   • Zavedate se svoje vrednosti, bolj pozorno znate prisluhniti sebi in se postaviti na prvo mesto, mnenja drugih vam končno postanejo popolnoma postranska.
   • Jasno postavljate in komunicirate svoje meje tako na zasebnem kot na poslovnem delu svojega življenja.
   • Skozi proces psihoterapije boste začeli zaupati sebi in vzpostaviti ljubezniv in prijazen odnos do sebe, ki vas bo vodil do boljše samopodobe in večje samozavesti.

Stopite v stik z mano

Na vsa vprašanja vam z veseljem odgovorim. Pošljite povpraševanje ali me pokličite na telefonsko številko.

Telefon

Naslov

Rudnik II/8, Ljubljana in Obrtna 38, Izola

Delavnik

Od ponedeljka do petka od 8h do 20h